Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. Robotgéppel felverjük a fehérjéket.
A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az olajat, a citromhéjat és a ricottát.
Apró kockákra vágott almát teszünk hozzá.
A felvert tojásfehérjét óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a ricottás masszába.
A sütőporral elkevert lisztet is hozzáadjuk.
A muffinsütő mélyedéseit kibéleljük papírral, félig tesszük a tésztával, teszünk bele apróra vágott étcsokit, majd befedjük egy kevés tésztával.
180 fokon 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.