Elkészítés: A retket és a répát megtisztítjuk, majd külön-külön nagylyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a retket kicsit megsózzuk, majd állni hagyjuk, később a levét kicsavarjuk.
A mogyoró egy részét megdaráljuk.
Az öntet elkészítése: a tejfölhöz (joghurthoz) hozzáadjuk a mustárt, az olívaolajat, majd ízlés szerint őrölt borsot, fokhagymát, sót vagy ételízesítőt, kaprot, majoránnát és petrezselyem zöldjét keverünk hozzá.
A salátát külön-külön, alkotórészenként is tálalhatjuk, így mindenki kedvére keverheti, szájíze szerint, vagy összekeverjük a répát és retket, kis tálkákba osztjuk, ráöntjük az öntetet, reszelt mogyorót szórunk rá, és néhány szem egész mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.