Elkészítés: A zöldségeket tisztítsuk meg, daraboljuk fel. A paradicsomról húzzuk le a héját, majd vágjuk kockákra. A zellert, sárgarépát, burgonyát és a hagymát a fűszerekkel pároljuk kevés vízzel húsz percig. Szűrjük le, a levet ne öntsük ki. A paradicsomot a fokhagymával pirítsuk meg pár percig három evőkanál olajon. Távolítsuk el a serpenyőből, majd a felengedett és citromlével meglocsolt halszeleteket süssük az olajban pár percig. A megmosott rizst a zöldség levében főzzük puhára, majd a végén keverjük hozzá a fokhagymás paradicsomot és a főtt zöldségeket. Adjuk hozzá még az apróra vágott petrezselymet is. Tálaljuk a zöldséges rizst sült haldarabokkal. A tálat díszítsük petrezselyemmel és citromkarikákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.