Elkészítés: A csirkét jól megtisztítom, egészben hagyom. A rizst a húsleveskockával vagy ételízesitővel ízesített vízben puhára főzöm. Közben 5 dkg margarinon megpirítom az apróra darabolt hagymát, a vékonyan szeletelt gombát. Sóval, borssal ízesítem, puhára párolom, majd a jól megmosott mazsolát és a rizst is hozzákeverem. Hozzáteszem a tojást is, ízesítem curryvel, jól összedolgozom a masszát. A rizses tölteléket beletöltöm a csirke hasüregébe, a nyílást összetűzöm. A maradék 5 dkg margarint felolvasztom, ezzel kívülről bekenem a csirkét. Sütőedénybe helyezem, fóliával letakarom, és kb. 1 órán keresztül 200 fokon sütöm. Utána leveszem a fóliát, és a csirkét szép pirosra sütöm, a levével időnként meglocsolva. Feldarabolva tálra helyezem, és a benne sült rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.