Elkészítés: A hagymát apróra, a sárgarépát karikára vágjuk. Kevés olajon megpároljuk a zöldséget, felöntjük 5 dl vízzel, és hozzáadjuk a feldarabolt gombát. Amikor a zöldség és a gomba megpuhult, hozzáadjuk a rizst és a káposztalé felét. Amikor a rizs megpuhult, hozzáadjuk a káposztalé másik felét.
A rántáshoz kevés olajon megfuttatjuk a lisztet, majd felöntjük kevés hideg vízzel, majd a leveshez adjuk. Összeforraljuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.