Előkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. A mazsolát 1/2 órára beáztatjuk langyos vízbe, majd alaposan lecsepegtetjük. Sütőpapírral kibélelünk egy nagy méretű sütőlapot.
Elkészítés: A rokfortot villával megtörjük, simára eldolgozzuk a krémsajttal, hozzáadjuk a tojássárgáját, a Worcester szószt, a Cayenne-borsot (vigyázat, csípős!) és a mazsolát. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A tésztát lisztezett deszkán 20x30 cm-es téglalapra nyújtjuk. A széleken 3-3 cm-t szabadon hagyva vékonyan megkenjük a sajtos keverékkel, a hosszabbik oldalán szorosan feltekerjük, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és lapjukra fordítva, egymástól némi távolságra a sütőtepsire rakosgatjuk. Az aljukat szelíden összenyomjuk, hogy a sajt egykönnyen ne folyhasson ki belőlük. A sütőben 15-20 percig, aranysárgára sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni. A kifolyó, esetleg megpirult sajtot eltávolítjuk az aljáról-pereméről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.