Elkészítés: A csirkét nagyobb darabokra vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük. 200 fokos sütőben 25 percig sütjük, miközben egyszer megfordítjuk. Ráöntjük a tyúkhúslevest, és további 10 percig sütjük. A sütőből kivéve tűzálló tálba helyezzük, és melegen tartjuk.
A pecsenyelevet felforraljuk, hozzáadjuk a felszeletelt póréhagymát, 1 percig pároljuk, felöntjük tejszínnel, belemorzsoljuk a sajtot, és addig keverjük, míg a sajt el nem olvad. Néhány percig főzzük, majd belekeverjük a borssal ízesített tejfölt. A mártást a csirkére öntjük. Megszórjuk durvára vágott dióval, és azonnal
tálaljuk.
Főtt tésztát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.