Elkészítés: A tésztát összedolgozzuk, cipóvá formáljuk, és hűtőbe tesszük 30 percre. A pórét megtisztítjuk, félbe, majd 15-20 cm-es darabokba vágjuk, forrásban lévő sós vízben 3 percig előfőzzük.
Kivajazunk egy 26 cm-es formát és a kinyújtott tésztával kibéléljük úgy, hogy 3 cm magas pereme is legyen. A tejfölben elkeverjük a reszelt sajtot, felvert tojást és sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük.
A sajtkrémet a tésztára öntjük és kirakjuk a pórédarabokkal.
A sütő középső rácsán 40-45 percig sütjük
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.