Elkészítés: A tésztát összedolgozzuk, cipóvá formáljuk, és hűtőbe tesszük 30 percre. A pórét megtisztítjuk, félbe, majd 15-20 cm-es darabokba vágjuk, forrásban lévő sós vízben 3 percig előfőzzük.
Kivajazunk egy 26 cm-es formát és a kinyújtott tésztával kibéléljük úgy, hogy 3 cm magas pereme is legyen. A tejfölben elkeverjük a reszelt sajtot, felvert tojást és sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük.
A sajtkrémet a tésztára öntjük és kirakjuk a pórédarabokkal.
A sütő középső rácsán 40-45 percig sütjük
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.