Elkészítés: Az összetört csokit (én a mikulás- és nyúlfigurákat hasznosítom újra), lisztet, kakaót, szódabikarbónát, őrölt fahéjat összekeverjük. Egy másik tálban a puha vajat, cukrot, tojást habosra keverjük. A két masszát összeforgatjuk. Ha nagyon kemény, száraz lenne, akkor tejjel higítható. Két nagy tepsibe sütőpapírt teszünk, és két evőkanál segítségével gusztusos kis halmokat szaggatunk. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsül. A massza a meleg sütőben magától elterül kb. 6-7 cm átmérőjűre, ezért ügyelni kell rá, hogy megfelelő távolságot hagyjunk köztük. A papírról könnyen lehúzható, egyszerre ropogós, vajpuha, folyik benne a csoki. Nagyon gyors és finom, uzsonnának, tízórainak is alkalmas.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.