Elkészítés: A cukkinit és a sárgarépát megtisztítjuk, a burgonyát meghámozzuk, mindhárom zöldséget durvára lereszeljük. A vöröshagymát és a fokhagymát apró kockára vágjuk.
A lereszelt zöldségeket összekeverjük a vörös- és fokhagymával, majd a felvert tojásokkal, a liszttel, sózzuk, borsozzuk.
Teflonserpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a masszából egymás után kb. 20 lepényt sütünk. A serpenyőből kivéve a felesleges zsiradékot konyhai papírtörlővel felitatjuk, és a lepényeket tálalásig melegen tartjuk.
A túrót áttörjük és simára keverjük a tejföllel. Sóval, borssal és apróra vágott metélőhagymával ízesítjük.
A túrókrémet a meleg zöldséglepényekhez kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.