Elkészítés: A leveskockákat villával összetörjük, hozzáadjuk az olajat, egy reszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Elkészítés előtt 2-3 nappal ebbe a pácba forgatjuk a rostélyos szeleteket, hogy kellően megpuhuljanak. Forró zsírban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Egy fej hagymát szeletekre vágva a hús mellé teszünk, kicsit megfonnyasztjuk, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk a húst. A megmaradt vöröshagymát karikára vágjuk, majd meglisztezve forró olajban kisütjük. Tálaláskor a húsra halmozzuk a sült hagymát és a visszamaradt pecsenyelével megöntözzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.