Elkészítés: A burgonyát meghámozom és lereszelem a sajtreszelő legnagyobb fokán. Apró kockára vágom a szalonnát, felkarikázom a hagymát. Egy palacsintasütőnél jóval nagyobb serpenyőben megolvasztom a zsírt, kisütöm a szalonnát, ha pörcös, megdinsztelem rajta a hagymát, hozzádadom a reszelt burgonyát, és az egészet megsózom, borsozom. Hozzáöntöm a vizet, és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett sütöm. Amikor a burgonya megpuhult, nagyobbra veszem a lángot és pirítani kezdem. Akkor lesz igazán jó, ha a burgonya összeáll-összeragad, ekkor leveszem a tűzről, és egy lapos fakanállal tortaalakúra alakítom, megvárom, hogy teljesen kihűljön, és beteszem a hűtőbe. Amikor megdermedt (kb. fél óra) újra kiveszem, a széleit körben levágom, hogy jobban kiadja a tortaformát, tortaként szeletelem, újra melegítem, és tükörtojással tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.