Elkészítés: A húst kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és bepácoljuk előző nap.
A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, áttörtjük. A céklát megfőzzük, ha puha, hideg vízzel lehűtjük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, és botmixerrel pürésítjük. Az áttört krumplit, a céklapürét, a vajat, a forró tejet, sót, szerecsendiót összekeverjük. Lefedjük.
A kelbimbót sós vízben megfőzzük, leszűrjük és kevés olajon zsemlemorzsával és szezámmaggal egy kicsit megforgatjuk.
A rostonsütőt felforrósítjuk, a hússzeleteket rátesszük, már nem mozgatjuk, 3-4 percig sütjük mindkét oldalát. Megfordítás után meleg vízzel telt lábast használunk nehezéknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.