A paradicsomot vastagabb karikákra vágjuk és enyhén besózzuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat és a megtisztított, szeletelt fokhagyma felét aranysárgára sütjük. Az olajból a fokhagymát szűrővel eltávolítjuk, a visszamardt olajat felforrósítjuk és erős lángon megsütjük benne a paradicsomszeleteket. Felhevített olívaolajban aranyszínűre pirítjuk a szeletekre vágott fokhagymát, hozzáadjuk a sós vízben leforrázott zöldbabot, együtt készre pirítjuk, és a rostonsült paradicsommal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.