Elkészítés: A csirkemellett megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, és bedörzsöljük rozmaringgal.
A húscsíkokat olajon megpároljuk, majd egy kicsit pirítjuk, és hozzátesszük az apróra vágott fokhagymát. Amikor már érezzük a fokhagyma illatát, felengedjük 1-2 dl vízzel, beletesszük az ételízesítőt, majd hozzáadjuk a tejszínt, a bort és a fél citrom levét. Ha nem elég sűrű, egy kis keményítővel sűríthetjük.
Kicsit összeforraljuk, és párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.