Elkészítés: A csokoládékelyhek készítéséhez a csokoládét törjük darabokra, majd mikrohullámú sütőben olvasszuk fel. Szilikon muffinformákba merjünk 1-1 teáskanálnyit az olvasztott csokoládéból, majd óvatosan folyassuk körbe a falon, hogy mindenhol jól befedje. Ha kihűlt, helyezzük pár órára hűtőbe, hogy megdermedjen. Ahogy megdermedt, óvatosan fejtsük le a szilikon burkolatot, majd fordítsuk ki a formából a kelyhet. Felhasználásig hűtőben tartsuk.
A csokoládékrémhez tördeljük fel a csokoládét, majd olvasszuk fel hőálló tálban mikrohullámú sütőben, és ha kicsit hűlt, keverjük el a habtejszínnel. Egy éjszakára helyezzük hűtőbe, majd verjük fel habbá. Az így kapott krémbe keverjük a rózsalekvárt és a pálinkát.
Habzsák segítségével töltsük a csokoládékelyhekbea krémet, végül díszítsük szeletelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.