Elkészítés: 15 dkg lisztet félretettem, a többi hozzávalóból laza, könnyen dagasztható tésztát készítettem, majd megkelesztettem. Amikor duplájára kelt, hozzádolgoztam a maradék lisztet, így egészen jól formázható, gyúrható tésztát kaptam.
Zsemlényi adagokat szakítottam belőle, sütőpapírra tettem, és lepénnyé nyújtottam. 15-20 percig így is kelesztettem, majd 200 fokon 15-20 percig sütöttem őket.
Remekül átsültek, finom lett! Az a nagy előnye is megvan, hogy sokkal hamarabb kisül, mint a vekni, és még szeletelni sem kell!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.