Elkészítés: A húsgolyókhoz lereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húst, majd az apróra vágott petrezselymet, ruccolát, fokhagymát és vöröshagymát, valamint a zsemlemorzsát, a tojásokat és a fűszereket. Jól összedolgozzuk, minimum fél órát hagyjuk érni az ízeket.
Golyó alakúra formázzuk, forró olajban kisütjük.
A gombát megtisztítjuk, és olívaolajon puhára, kicsit pirosra sütjük.
A makaróni tésztát kifőzzük.
A pestóhoz a ruccolát a felkockázott paradicsommal, a dióval, a sajttal, a fokhagymával és egy kevés olívaolajjal összeturmixoljuk. Ha kész, beletesszük a wokba, és összeforgatjuk a tésztával, hozzáadjuk a gombát és a húsgolyókat.
Tálalásra kész!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.