Elkészítés: A kenyér héját levágjuk, a belét aprítógépben finom morzsásra törjük. A rukolát megmossuk, leszárítjuk, nagyon finomra összevágjuk, és 2 evőkanál olajjal elkeverjük.
A paradicsomot (ha nagyok a darabok, felaprítjuk) edénybe öntjük, az oregánóval együtt felforraljuk, és kis lángon kb. 20 percig főzzük, sóval, borssal, egy csipet cukorral ízesítjük.
A darált húst elkeverjük a tojással, a kenyérmorzsával, és 1 evőkanálnyi olajos rukolával, sózzuk, borsozzuk, kisebb gombócokat formázunk a masszából. A maradék olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a húst körös-körül megsütjük benne.
A spagettit a csomagoláson előírt idő alatt enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Tányérokra rendezzük, meglocsoljuk a paradicsommártással, rátesszük a húsgolyókat, és a maradék olajos rukkolát rákanalazzuk. A reszelt sajttal megszórva azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.