Elkészítés: A darált diót, a lisztet, 2 evőkanál kakaót, a sütőport összekeverjük a margarinnal. 5 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral jól felverjük. Hozzáadjuk az 5 tojássárgát, és az egészet az előzőleg összedolgozott masszához adjuk, még egyszer összedolgozzuk.
A tésztát kikent, lisztezett tepsiben kisütjük, a tepsiből kivéve hagyjuk kihűlni. Baracklekvárral megkenjük.
A krémhez 20 dkg darált diót elkeverünk 10 dkg porcukorral, hozzáadjuk a rumot és 1 kanál vizet. 25 dkg margarint kikeverünk 10 dkg porcukorral, hozzáadunk 3 tojássárgát, fél deci rumot, 2 evőkanál kakaót, végül összedolgozzuk a rumos-dioós keverékkel. A krémet a baracklekvár tetején elegyengetjük.
Csokoládémázzal bevonjuk, majd néhány óra pihentetés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.