Elkészítése: Felmelegítjük a mascarponét és a porcukrot, feldaraboljuk a tejcsokoládés tortabevonót, és a vajjal együtt a mascarponéhoz adjuk. Amikor elolvadt a vaj, hozzákeverjük a rumot, majd levesszük az edényt a tűzről. A masszát legalább 4 óra hosszat hűtőben tartjuk. A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és egy órára szintén hűtőbe tesszük. A tésztát fólia között kinyújtjuk, és kiszaggatjuk belőle a csillagokat. A csillagok felének közepét egy kisebb csillag alakú szaggatóval szúrjuk ki. A kiszaggatott csillagokat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és a 180 fokra (gázsütő: 2. fokozat) előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. A fehér csokoládés tortabevonót darabokra törjük, és forró vízfürdő felett megolvasztjuk. A kilyukasztott csillagokat megkenjük tortabevonóval, majd hagyjuk megszáradni őket. A trüffelmasszát felverjük elektromos habverővel, megkenjük vele a többi csillagot, majd mindegyikre teszünk egy-egy fehér csokival bevont másik csillagot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.