Elkészítés: A tásztához egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót és a cukrot, hozzámorzsoljuk gyors mozdulatokkal a hideg vajat, kortyonként adagoljuk hozzá a hideg vizet, ezzel lazítjuk a tésztát.
Egy sütőpapírral bélelt sütőlapra nyújtjuk az összegyúrt tésztát, rusztikusan ovális alakban. A közepére szórjuk az összekevert liszt-cukor-őrölt mandula keverékét (2 evőkanálnyit hagyjunk a tetejére is), és erre halmozzuk a cikkekre vágott barackot – a tetejére is szórjunk egy keveset a mandulás lisztből, ez finom ropogósra sül majd a gyümölcs tetején. A tészta széleit felhajtjuk, kis peremet formázunk.
185 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.