Elkészítés: A tojást habosra verjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot és 2 evőkanál lisztet, majd a sóval, a borssal és a kapor felével fűszerezzük. A maradék lisztet habzásig hevitjük a margarinnal, majd tejjel felöntve, folytonos keverés közben felforraljuk. Fokozatosan felöntjük még 7 deci vízzel, beletesszük a húsleveskockát, ízlés szerint borsozzuk. Só nemigen kell bele, mert a leveskocka is sós. Öt percnyi forralás után a galuskamasszát beleszaggatjuk, és addig főzzük, amíg az összes galuska feljön a leves színére. Ezután belekeverjük a maradék kaprot, és 1 percnyi főzés után lezárjuk alatta a lángot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.