Elkészítés: Felteszünk forrni 1 liter vizet. Ha felforrt, beletesszük a leveskockákat. A tejben elkeverünk 1 evőkanál réteslisztet, majd az alapléhez öntjük. Ízesítjük fehérborssal, szerecsendióval.
Amíg felforr az alaplé, a tojáshoz hozzákeverünk 2 evőkanál réteslisztet és annyi reszelt sajtot, hogy galuskatészta sűrűséget kapjunk (viszonylag sűrűre). Sózzuk, ízesítjük fehérborssal, szerecsendióval. Kevés olajat is rakhatunk bele. A a sajtgombócot kanállal beleszaggatjuk. (Óvatosan, a tej miatt az alaplé kifuthat.) Egy-két perc alatt készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.