A spenótot olvasszuk fel, tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a 3 tojássárgáját, a lisztet, a préselt fokhagymagerezdet és a sót. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, majd dolgozzuk el a spenótos keverékkel.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd kenjük rá a spenótos tésztát, és 180 °C fokra előmelegített sütőben süssük 12 percig. A kész tésztát némi hűtés után, még melegen tekerjük fel, a sütőpapírral együtt. A töltelékhez főzzünk keményre 1 db tojást.
A puha vajat keverjük ki a tejszínes sajttal, aprítsuk bele a kemény tojást, a felkockázott hagymával együtt adjuk a vajas krémhez, majd sózzuk meg.
A kihűlt tésztalapot a sütőpapírt leszedése után kenjük meg a sajtos krémmel, és ismét tekerjük fel. A spenótos tekercset tegyük hűvös helyre, és hagyjuk megszilárdulni a tölteléket. Szeletelve tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.