Elkészítés: A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd hozzákeverjük a cukros langyos tejben felfuttatott élesztőt. Megsózzzuk, hozzákeverjük az örölt köménymagot. A tésztát simára gyúrjuk. Félórás pihentetés után fél centi vékonyra nyújtjuk, 6x6 cm-es négyzetekre daraboljuk. A négyzetek közepére kis kupac reszelt sajtot teszünk. A tészta szélét felvert tojással megkenjük, hogy ráhajtáskor összeregadjanak. A tojással a batyuk tetejét is megkenjük. Előmelegitett sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.