A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, majd megsózzuk és megforgatjuk a lisztben. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejet, jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a hússzeleteket. Ezután alaposan megforgatjuk a frissen reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsában. A kevés olajon megolvasztott vajban mindkét oldalán szép pirosra sütjük.
Közben héjastul, sós vízben megfőzzük a burgonyát, majd hideg vízben lehűtünk, lehéjazzuk, és kb. 1/2 cm vastagságú karikákra vágjuk. Ropogósra sütjük friss zsiradékon, ízlés szerint friss fejes salátával tálaljuk.
Mivel ritkán kapható és kissé borsos az ára, ezért inkább csak ünnepi alkalmakon kerül borjúhús az asztalra, de érdemes legalább egyszer megkóstoltatni a családdal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.