Előkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A burgonyákat alaposan megmossuk, megsikáljuk (annyira, hogy a héját is meg tudjuk enni). Egyesével alufóliába csomagoljuk, és a sütő rácsán kb. 40 percig sütjük.
Elkészítés: A túrót a vaj felével és a lágy krémsajttal villával alaposan összetörjük. Sóval, borssal, a pirospaprikával fűszerezzük. A camembert sajtot kis kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk. A burgonyákat kicsomagoljuk, négyet kettévágjunk, kikaparjuk a belsejét, és a maradék vajjal összetörjük. Összeforgatjuk a snidlinggel, és a sajtkockákkal, beletöltjük a burgonyákba, és 5 percre visszatesszük a sütőbe. A maradék két burgonyát héjastól vagy hámozva vastag szeletekre vágjuk, és ráhalmozzuk a túrós keveréket. A hagymát megtisztítjuk, vékony felkarikázzuk, és a burgonyára szórjuk. A kétféle burgonyát vegyesen tálaljuk. Más egyéb sajtokat is kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 623 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.