Előkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A burgonyákat alaposan megmossuk, megsikáljuk (annyira, hogy a héját is meg tudjuk enni). Egyesével alufóliába csomagoljuk, és a sütő rácsán kb. 40 percig sütjük.
Elkészítés: A túrót a vaj felével és a lágy krémsajttal villával alaposan összetörjük. Sóval, borssal, a pirospaprikával fűszerezzük. A camembert sajtot kis kockákra vágjuk. A snidlinget leöblítjük, felaprítjuk. A burgonyákat kicsomagoljuk, négyet kettévágjunk, kikaparjuk a belsejét, és a maradék vajjal összetörjük. Összeforgatjuk a snidlinggel, és a sajtkockákkal, beletöltjük a burgonyákba, és 5 percre visszatesszük a sütőbe. A maradék két burgonyát héjastól vagy hámozva vastag szeletekre vágjuk, és ráhalmozzuk a túrós keveréket. A hagymát megtisztítjuk, vékony felkarikázzuk, és a burgonyára szórjuk. A kétféle burgonyát vegyesen tálaljuk. Más egyéb sajtokat is kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 623 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.