Előkészítés: A tojásokat megmossuk, és sós vízben keményre főzzük (forrástól számítva 10 perc). Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk. A sajtot apró kockákra vágjuk. A retket megmossuk, vékony csíkokra gyaluljuk/vágjuk.
Elkészítés: A szendvicskenyér héját levágjuk, a kenyeret átlósan kettévágjuk. A tojást szeletekre vágjuk, és a kenyerekre fektetjük. A retket, a kapribogyót, a sajtot összekeverjük. Az olajjal, a citromlével, sóval, borssal fűszerezzük, és a kenyerekre halmozzuk. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk, és a szendvicsekre szórjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 darab: 435 kJ/104 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.