Elkészítés:
1. Tojásból, lisztből, tejből és szódából sós palacsintákat sütök. Ha készen vannak, fedő alatt melegen tartom.
2. A darált húst sózom, borsozom, pirospaprikázom, és kb. fél órán át állni hagyom.
3. Az apróra vágott hagymát, fokhagymát az olajon üvegesre párolom, hozzáadom a húst, hirtelen megpirítom, majd felöntöm fél pohár vízzel és a tejjel. Ízlés szerint még adok hozzá fűszert, valamint a petrezselymet. Ha már puha a hús, hozzáadom a tömlős sajtot. A tejfölt a liszttel behabarom, és a sajtos-húsos masszát ezzel jól besűrítem (elég sűrűnek kell lennie ahhoz, hogy ne follyon ki a palacsintából.
4. A palacsintákat megtöltöm a sajtos-húsos masszával, batyuszerűen összehajtom és kivajazott tepsibe rakom. A tetejét bőven megszórom reszelt füstölt sajttal, és sütőben addig sütöm, míg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.