Elkészítés: Langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt, és a hozzávalókkal jól összedolgozzuk. A tésztából 9 cipót formálunk. A cipókat vékony kerek lapokra nyújtjuk, és mindegyiket megkenjük a margarinból, sóból és a reszelt sajtból kikevert krémmel. A megkent lapokat hármasával egymásra tesszük, így 3 lapunk lesz. Mindegyik lapot - mintha tortát szeletelnénk - 16 cikkre vágunk. A cikkeket a vastagabb végétől kezdve feltekerjük, kifliket formázunk belőlük, és tepsibe rakjuk. Tetejüket felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. 2 óra kelesztés után előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.