Elkészítés: A csirkemellekből 4 szeletet vágunk, kissé kiverjük. A lisztet összekeverjük a fűszerekkel, és ebbe mártjuk a csirkemelleket.
Egy teflon edényben mindkét oldalukat rózsaszínűre sütjük, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Egy tűzálló edényt kikenünk margarinnal, és belehelyezzük a húsokat.
A serpenyőben visszamaradt húslét összekeverjük a konyakkal és a reszelt füstölt sajttal, utána ízesítjük még a fűszerekkel.
Ezzel a keverékkel leöntjük a húsokat, és előmelegített sütőben jól átmelegítjük, már nem sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.