Elkészítése: A lisztet a margarin felével, a tojások sárgájával, pici sóval és a tejfölben megkelesztett élesztővel lágy tésztává gyúrjuk. Tíz percig pihentetjük, kinyújtjuk, bekenjük margarinnal, meghintjük sajttal, pirospaprikát is szórunk rá. Összehajtogatjuk, a hajtogatást háromszor ismételjük. Lisztezett tányérba helyezzük, s terítővel betakarjuk. Négy-öt órai pihentetés után a tésztát ujjnyi vastagra nyújtuk, tetejét tojásfehérjével megkenjük, reszelt sajttal behintjük, paprikát is szórunk rá. Kockára vágjuk, és közép meleg sütőben előbb felső, majd alsó lángon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.