A csirkemellet megmossuk, vékonyra szeleteljük. Fűszerezzük kevés sóval, borssal.
Hagyjuk picit állni, addig elkészítjük a tésztát.
A lisztet és a fűszereket(só,bors,fokhagyma (granulátum), delikát,vszódabikarbóna (ha azzal készítjük)) jól összekeverjük. Majd hozzáadjuk a tojást és a tejet, kevés szódavizet (ha azzal készítjük).
Habverővel teljesen csomómentesre keverjük, és a lereszelt sajtot is hozzáadjuk.
Felrakjuk az olajat hevíteni. (Fontos,hogy az olaj jó forró legyen!) A csirkemellet lisztbe, majd a tésztába forgatjuk és a forró olajban elkezdjük sütni. Amint összekapta az egyik felét, egyből megfordítjuk,hogy a másik felét is összekapja, és az első felével folytassuk a sütést. ( Ha leragad, lapátkanállal alányúlva fordítsuk meg.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.