Elkészítése: Cukorral, sóval, tejfellel, tojással összekavarjuk a futtatott élesztőt. Összedolgozzuk a zsírral és liszttel, s az egész masszát 2 órán át kelesztjük. Kisujjnyi vastagra kinyújtjuk, s három részre osztjuk. A középső harmadot megkenjük margarinnal, s reszelünk rá sajtot. Ráhajtjuk az első harmadot s azt ugyanúgy megszórjuk. Erre hajtjuk rá a harmadik harmadot. Ezután alulról felfelé megfelezve ugyanígy megszórjuk. Elnyújtjuk, 20 perc múlva megismételjük a kenést és a sajtszórást. Zsírozott tepsibe rakva, bevagdossuk, tojással megkenjük és kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.