Elkészítés: A tésztához alaposan összedolgozzuk a hozzávalókat. Lisztezett deszkán kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, és kb. 3 cm átmérőjű kis korongokat szaggatunk ki.
A tetejüket megkenjük a tojásfehérjével, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. 180 fokon 8-10 perc alatt készre sütjük.
A töltelékhez a puha vajjal simára keverjük a krémsajtot, a tejfölt, a szerecsendiót és a reszelt sajtot.
A krémmel összetapasztjuk kettesével a pogácsákat, az oldalukat reszelt sajtba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.