Elkészítés: Az élesztőt egy kevés tejjel és 1 kockacukorral felfuttatjuk, ezalatt a margarint jól eldolgozzuk a liszttel. A sajt egyharmad részét lereszeljük.
Hozzáadjuk a margarinos liszthez a felfuttatott élesztőt, a tojás sárgáját, a
sót, s a sajttal együtt jól összegyúrjuk. Egy éjszakára (vagy legalább 2 órára) hűtőbe rakjuk.
Másnap jó ujjnyi vastagra kinyújtjuk a tésztát, és kisméretű szaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsákat lisztezett tepsibe rakjuk, tetejüket tojásfehérjével megkenjük, s reszelt sajtot csippentünk rá.
Előmelegített, forró sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.