Elkészítés: A mélyhűtött leveles tésztát téglalap alakúra, vékonyra kinyújtjuk. Egész tojással lekenjük, 1 centi széles csíkokra vágjuk. Csíkonként darabolt főzőkanál nyelére tekerjük. (Egy főzőkanálnyélből 2 db 10-12 cm-es darab jön ki). 20 percet pihentetjük, és forró sütőben kisütjük.
A sajtkrémhez 30 dkg reszelt sajtot, 10 dkg tömlős füstölt krémsajtot 4 tojássárgájával, 4 dkg liszttel és 2 dl tejjel sűrűre főzünk, kihűtjük. Ha teljesen kihűlt, 10 dkg margarinnal habosra kikeverjük, ízlés szerint sóval ízesítjük.
A tésztát forrón lehúzzuk a nyélről, egyforma darabokra vágjuk, és nyomózsákkal a krémet beletöltjük a tésztákba úgy, hogy a két végén a krém kilátszódjon. A végeket reszelt sajtba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.