Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A húst megmossuk, sóval-borssal ízesítjük. (Kevés sót használjunk, mert maga a sajt is sós!) Az olvasztott vajat egy lábosban felforrósítjuk, és a hús mindkét oldalát szép színűre sütjük benne. A szeleteket kivesszük, majd egy tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük. A lereszelt sajtot eloszlatjuk a húsokon. Egyenletesen megszórjuk pirospaprikával, és vékony vajszeleteket teszünk rájuk. A forró sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején. Burgonyával és vegyes salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.