Elkészítés: 1. A kiolvasztott leveles tésztát lisztezzük, kinyújtjuk, majd 10x10 cm-es négyzeteket vágunk belőle.
2. A tejfölt sóval, borssal, fokhagymával (kb. 3 gerezd) ízesítjük, majd hozzáadjuk a felaprított sonkát és hagymát, illetve a reszelt sajtot.
3. Megpakoljuk a tésztát a tejfölös mártással, a 4 sarkát felhajtjuk, fogvájóval rögzítjük.
4. A tészta tetejét megkenjük tojássárgájával, majd előmelegített sütőben (kb. 200 fokon) aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.