Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A trappista sajtot és a sonkát vékony szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük. A hússzeleteket betakarjuk a sonka, majd a sajtszeletekkel. A csirkemelleket felgöngyöljük, és szorosan az alufóliába csavarjuk, majd tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és előmelegített sütőben kb. 30-35 percet sütjük.
A mártáshoz vajas rántást készítünk. Felengedjük a tejjel, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és állandó kevergetés mellett kiforraljuk.
A göngyölt csirkemellet kibontjuk az alufóliából, felszeleteljük, párolt rizzsel és a sajtszósszal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.