Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten felengedjük.
A bacont és a sonkát apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.
A sajtot lereszeljük. A pórét és az újhagymát felaprítjuk. Elkeverjük a sajtokat, a hagymákat, a bacont és a sonkát. Ízesítjük sóval és őrölt fehérborssal.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és 2 egyenlő részre vágjuk. Az egyik lapra rákenjük a tölteléket, majd ráterítjük a másik tésztalapot, derelyevágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk. A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és/vagy lenmaggal.
Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.