A spenótot hagyjuk kiolvadni. Egy tepsit vajazzuk ki. Belisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki a leveles tésztát megfelelő méretűre, majd tegyük a tepsibe, a széleit pedig húzzuk fel annak oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt. Egy kis tálban verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a túrós tejszínt, a parmezánt és a spenótot. Jól keverjük össze, majd fűszerezzük, sózzuk és borsozzuk. A kész spenótos keveréket öntsük a tésztára.
Előmelegített sütőben 200 °C-on süssük kb. 30 percig. Friss zöldséggel és joghurtöntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.