A meghámozott burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd a fokhagymát és a vöröshagymát is hozzáreszeljük a kisebb lyukon.
Hozzáadjuk ízlés szerinti a sót, borsot, majd a tojást, és adagonként annyi lisztet, hogy lágy, kanállal szaggatható masszát kapjunk. Néhány percig pihentetjük.
Serpenyőben olajat forrósítunk, és kanállal 6-8 cm átmérőjű lepényeket szaggatunk a tésztából. Közepes lángon aranybarnára sütjük mindkét oldalukat a forró olajban, majd papírszalvétára szedjük.
Fokhagymás tejföllel, reszelt sajttal, apróa vágott erős paprikával megszórva tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.