Elkészítés: A pulykamellet csíkokra vágom és a vajon (egy pici olaj is kell, hogy a vaj ne égjen oda és ne csapjon ki az edényből) megpirítom, majd kiszedem egy edénybe. A fennmaradt lébe dobok egy fél leveskockát és hozzáöntöm a tejszínt, ha felforrt az előre lereszelt sajtot beleteszem, és ezzel is felforralom. Ezután hozzárakom a zöldségkeveréket, és miután megpuhult, visszateszem a pulykafalatokat, és jól összefőzőm. A megfőtt pennével átforgatom, és reszelt sajttal a tetején tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.