Elkészítés: A 40 dkg sajtot hideg vízbe tesszük, majd felforraljuk. Ezután 20-25 percig állni hagyjuk.
Közben elkészítjük a krémszerű tölteléket. A hagymát lereszeljük, összekeverjük a reszelt sajttal, a főtt tojásokkal, a vajjal, majd sóval, borssal, zöldségzölddel ízesítjük.
Az asztalra terített alufólián a felmelegített sajtot kézzel (gyorsan) elnyújtjuk. Beterítjük a felvágottal, szétkenjük rajta a tölteléket, s feltekerjük.
Néhány órát a hűtőben pihentetjük, majd hidegen, szeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.