Elkészítés: 1. Süssük át a csirkemellfilét forró olívaolajban, sózzuk, borsozzuk, és vágjuk csíkokra. A sárgarépát hámozókéssel szeljük széles csíkokra.
2. Kenjük meg a tortillákat a krémsajt felével, és fedjük be a salátalevelekkel.
3. Keverjük bele a többi krémsajtba a sárgarépát, a paprikát és a filécsíkokat, és kenjük rá a tortillákra. Hajtogassuk be, tekerjük össze. Felezzük el a tortillákat, tekerjük a végüket szalvétába.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.