Elkészítés: A leveles tésztát felengedjük. Közben mindkét sajtot apró kockákra vágjuk. A fenyőmagot és a diót durvára vágjuk, és serpenyőben, zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk. A fűszernövényeket megmossuk, és finomra aprítjuk. Összekeverjük a dióval, a fenyőmaggal és a sajtokkal, megborsozzuk.
A tésztát kevés liszten vékonyra nyújtjuk, és 12 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. Mindegyik közepére 1 evőkanálnyi sajtos keveréket halmozunk. A tészta széleit kissé megnedvesítjük, összehajtjuk, a széleit villával jól lenyomkodjuk. Az olajat felforrósítjuk. A tésztaholdakat adagonként 4-5 perc alatt aranybarnára sütjük benne. Konyhai törlőkendőn lecsepegtetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.