Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, majd kihűlés után meghámozzuk.
A sütőt előmelegítjük, addig a burgonyát és a paradicsomot karikára felszeleteljük, a fokhagymát hámozás után apró kockákra daraboljuk vagy zúzzuk. A mozarellát és edámit is feldaraboljuk.
A burgonyát és paradicsomot lapos
gratin tálba vagy tepsibe tesszük (pikkelyszerűen 1 sor burgonya és 1 sor
paradicsom). A tetejét meglocsoljuk a tejjel összekevert tejföllel, amit sóval és fehérborssal ízesítettünk. Ezután
megszórjuk fokhagymával és a sajtokkal.
A középső rácson kb. fél óra alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.