Elkészítés: A szép, egészséges édeskáposztáról annyi levelet fejtek le, ahány combot készítek. Forrásban lévő ételízesítős vízben felteszem főni, de csak annyira, hogy könnyen formázható legyen. Míg a káposztalevek puhulnak, addig előkészítem a húst.
A csirke alsócomb (lehet felső is) bőrét lehúzom, a csontot éles késsel kiemelem belőle, majd a helyére kisujj vastagságú sajtot teszek. (Én emmentálit tettem, de lehet trappista vagy ki milyet szeret.) Beszórom fűszerkeverékkel, majd félreteszem. A képosztaleveleket leszűröm, majd kicsit hűlni hagyom. Előkészítem a panirozáshoz valókat. A tojásba sót, borsot és őrölt köményt is teszek. Mire ezzel elkészülök, a káposztalevelek már egy kicsit meghűlnek, és könnyen be tudom velük burkolni a csirkecombokat. Úgy, mint a töltöttkáposzta készítésénél. A két végét begyűröm így nem tud belőle kicsúszni a comb. Ezután a szokásos módon bepanírozom, majd szép aranybarnára sütöm. Tetszés szerinti köret adható hozzá. Én vajas törtburgonyával kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.